Anmälan 2019

Anmälan kappseglingen presenteras av:

Marinex återuppstår

Efter flera decennier återkommer Marinex på segelmarknaden. Mattias Gustafsson, Pär Lindforss, Erik Lindén och Patrik Erlandsson bildar tillsammans stommen i den nya segelmakerigruppen. Marinex kommer ha segeltillverkning i Sverige för både racing och cruising.

Segelmakarna

Vi på Marinexsegel har lång erfarenhet av branschen. Vårt team har tillverkat och designat segel till allt från H-båt och Express till Volvo Ocean Race båtar. Med vår kunskap om segeldesign och material kommer vi alltid kunna leverera de bästa seglen till våra kunder.

Loften

I småbåtshamnen i Oxelösund huserar Marinex i helt nyrenoverade lokaler. Här finns CNC-skärmaskin och övrig utrustning för tillverkning av segel och kapell.
I vårt Stockholmsloft är Lindforssegels tidigare loft i Vallentuna. På loftet sker både nytillverkning och service

 

Året är 1992 då Jan Erlandson beslutar sig för att starta Erlandsons Brygga. Han har sedan tidigare mångårig erfarenhet och stora framgångar inom marinbranschen, men Erlandsons Brygga kommer att visa sig bli hans mest lyckade satsning. Filosofin och affärsidén var redan från början att sälja kvalité till låga priser och det har genomsyrat verksamheten sedan dess. Sedan starten 1992 har verksamheten vuxit från en stormarknad i Solna som omsatte 7,5 miljoner, till sex stormarknader och e-handel som 2016 kommer att omsätta runt 120 miljoner kronor. Erlandsons Brygga är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning av marintillbehör till privatpersoner och vi är den överlägset största aktören i Stockholmsregionen. Varje år köper 100 000-tals båtägare sina marinprodukter hos Erlandsons Brygga.

För att anmälan ska vara fulbordad måste den även betalas:
Anmälningsavgiften är 600kr fram till den 180520 efteråt är den 800kr och betalas genom Swich till 123 024 59 51  För Er som saknar Swish går det bra att göra en inbetalning till Plusgiro: 47 73 79 – 2. Ange namn på anmälare. Kontoinbetalning måste göras senast 22/5. Kontantbetalning vid registreringen är anmälningsavgiften 1000kr.

Anmälan för maten:

Anmälan för maten måste göras senast den 22 maj. Detta för att vi ska kunna köpa in rätt mängd mat.

SRS tal:

  • Man får ha valfritt segelval om man anmäler sig innan 24 h innan start.
  • Inom 24 h får man endast välja segling med flygande segel
  • Man har rätt att ändra sitt SRS tal och segelval fram till 24 h innan start-

StandardStandard utan flygande segelShorthandShorthand utan flygande segel

TjejbåtJuniorbåtFamiljebåtKlassbåt

Hur många kommer på kvällens mat?
012345678vet ej

BS(required)