Anmälan 2018

Anmälan kappseglingen presenteras av:

Lindforss segelmakeri ägs och drivs sedan 1998 av Pär Lindforss, som har en gedigen yrkeserfarenhet som segelmakare. Han har tidigare arbetat på några av världens ledande segelmakerier som North Sails, Sobstad, Quantum och Diamond Sailmakers.
Genom åren har Pär varit en aktiv kappseglare i många olika klasser, allt från 2,4 mR och Express till havskappseglingar som Gotland Runt och Fastnet Race. Som främsta seglingsmeriter kan segrar från Gotland Runt, SM och RM nämnas. De senaste åren har det blivit mest havskappsegling och en hel del shorthanded och på ledig tid också cruisingsegling i skärgården.

Året är 1992 då Jan Erlandson beslutar sig för att starta Erlandsons Brygga. Han har sedan tidigare mångårig erfarenhet och stora framgångar inom marinbranschen, men Erlandsons Brygga kommer att visa sig bli hans mest lyckade satsning. Filosofin och affärsidén var redan från början att sälja kvalité till låga priser och det har genomsyrat verksamheten sedan dess. Sedan starten 1992 har verksamheten vuxit från en stormarknad i Solna som omsatte 7,5 miljoner, till sex stormarknader och e-handel som 2016 kommer att omsätta runt 120 miljoner kronor. Erlandsons Brygga är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning av marintillbehör till privatpersoner och vi är den överlägset största aktören i Stockholmsregionen. Varje år köper 100 000-tals båtägare sina marinprodukter hos Erlandsons Brygga.

För att anmälan ska vara fulbordad måste den även betalas:
Anmälningsavgiften är 450kr fram till den 180604 efteråt är den 600kr och betalas genom Swich till 070-584 94 98 (Mårten Blixt) För Er som saknar Swish går det bra att göra en banköverföring till på konto 5694-00 138 73 (SEB), Mårten Blixt. Ange namn på anmälare. Kontoinbetalning måste göras senast 6/6. Kontantbetalning vid registreringen är anmälningsavgiften 800kr.

Anmälan för maten:

Anmälan för maten måste göras senast den 5 juni. Detta för att vi ska kunna köpa in rätt mängd mat.

SRS tal:

  • Man får ha valfritt segelval om man anmäler sig innan 24 h innan start.
  • Inom 24 h får man endast välja segling med flygande segel
  • Man har rätt att ändra sitt SRS tal och segelval fram till 24 h innan start-

StandardStandard utan flygande segelShorthandShorthand utan flygande segel

TjejbåtJuniorbåtFamiljebåtKlassbåt

Hur många kommer på kvällens mat?
012345678vet ej

BS(required)